BACK TO TOP ⇑

STILLE EVENTS & CONCEPTS

Wij zijn een allround evenementen- & activatiebureau met vestigingen in Amsterdam en Meppel. Jaarlijks zijn we betrokken bij meer dan 400 evenementen in heel Nederland. Ons team straalt enthousiasme, energie en succes uit en we werken al jaren met veel plezier samen.

Wij zijn ervaren in het verzorgen van evenementen & complete activatiecampagnes. Als uw partner verzorgt Stille Events alles in eigen beheer, van concept tot volledige facilitaire uitvoering.

Vakmanschap, positiviteit, aandacht en directe betrokkenheid is wat wij u bieden.
Ontzorgen is ons uitgangspunt!

DIRECT CONTACT?

CASES

ORGANISATIE

ACTIVATIE

PODIA

ORGANISATIE

ORGANISATIE

Volledige ontzorging!

Bij Stille Events bent u ervan verzekert dat uw evenement in goede handen is. Organisatie van A-Z, met aandacht voor uw wensen en beoogde resultaten.

Wij vullen aan met praktische oplossingen en creatieve idee├źn. Met een breed inzetbaar netwerk van leveranciers en professionals, wordt de juiste snaar geraakt.

Meer informatie >

ACTIVATIE

ACTIVATIE

Uw merk aan het werk!

Voor diverse landelijke organisaties verzorgen wij activatiecampagnes. Zichtbaar zijn op bijvoorbeeld evenementen is vaak een belangrijk onderdeel van de marketingcampagne. U wilt natuurlijk uw klant kennis laten maken met uw product en dit op een positieve manier onder de aandacht brengen. Uw merk aan het werk!

Dit kan in vele vormen, waarover wij graag meedenken. Heeft u al een idee, welke verder uitgewerkt dient te worden? Of heeft u behoefte aan een fris, ludiek en inspirerend concept?

Wij gooien graag een creatief sausje over de plannen, aangevuld met praktische en budgetgerichte oplossingen.

Hiernaast een kleine impressie van wat wij voor onze klanten mochten verzorgen.

Meer informatie >

PODIA

PODIA

Marktleider in mobiele opblaasbare podia!

Een opblaasbare mobiele podiumwagen van Stille Events is sterk, stabiel en voorzien van alle gemakken. Snel en gemakkelijk op- en af te bouwen door slechts 1 persoon. Dat alles binnen 20-30 minuten!

De podiumtrailers zijn uitermate geschikt voor o.a. festivals, concerten, roadshows, product en promotionele activiteiten of evenementen.

Wilt u een opblaasbare mobiele podiumwagen gebruiken van Stille Events? Dan bent u zeker van een echte eyecatcher tegen scherpe huurprijzen.

Maatwerk:
Al onze podia zijn volledig te personaliseren. Wij kunnen eenvoudig een bedrukte achterwand en rok leveren, waardoor het podium volledig de uitstraling van uw bedrijf heeft!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, of kijk vast even op onze speciale website www.podiumwagen.net!
Interesse of direct reserveren?

TEAM

Ons enthousiaste team hecht waarde aan een goede samenwerking met de klant waarbij wij het belangrijk vinden u zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze inspanningen zijn erop gericht om u met minimale inspanningen van uw kant, het maximale resultaat te leveren.

Wij luisteren goed en stellen de juiste vragen voor een optimaal product. Bij vragen of opmerkingen, staan wij direct voor u klaar. Wij laten u graag ervaren dat u bij Stille Events aan een half woord genoeg heeft en zaken altijd gewoon goed geregeld zijn.

CELINA

JET

JOHAN

MARCEL

RENSKE

SYLVIAN

WESLEY

CLIENTS

CONTACT

Bezoekadres:
Heining 171
Amsterdam

Setheweg 9
7942 LA Meppel

Postadres:
Setheweg 9
7942 LA Meppel
Naam:
Tel:
E-mail:
Uw vraag: